Pronájem prodejny potravin / občerstvení, 38 m2 - nádraží Opava - východ

Cena: 7 825 Kč/měsíc
Informace k ceně: plus služby a energie, jistota a provize RK
Druh: prostory pro obchod
Typ: pronájem
Okres: Opava
Lokalita: Opava (nečleněná část města)
PENB: E 359 kWh/m2/rok
Aktualizace: 13.05.2024 13:00
Číslo zakázky: 6509540
Stav: dobrý
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Hledáte komerční prostory na rušném místě v Opavě?
Vlakové nádraží Opava východ je takovým rušným místem a právě v nádražní budově je možno si pronajmout obchodní prostory se samostatným vchodem z ulice Janská - každý, kdo jde z nádraží do centra města a opačným směrem, projde okolo.

K dispozici je komerční prostor o výměře 37,56 m2 se zázemím (WC, šatna, předsíň, chodba). Jednotka je zkolaudována jako prodejna pečiva, prostor je určen ke komerčnímu využití, konkrétní účel dle domluvy.

Základní nájemné (bez služeb a energií) je 7.825 Kč bez DPH, jistota ve výši trojnásobku poměrné měsíční části Základního nájemného, provize realitní kanceláři ve výši jednoho měsíčního nájemného. DPH je účtováno ve výši stanovené zákonem.

Úhrady služeb a spotřeby energií nejsou součástí nájmu.
- náklady na vodné a stočné budou stanoveny na základě spotřeby naměřené vodoměrem a srážková voda dle pronajaté podlahové plochy. S nájemcem bude uzavřena samostatná smlouva o dodávce vody a odvádění odpadních a srážkových vod. Bez záloh, vyúčtování vodného a stočného měsíčně, srážková voda čtvrtletně.
- elektřina je měřena samostatným elektroměrem, připojovací poplatek není vyžadován. Zálohy budou stanoveny podle používaných spotřebičů.
- předpokládané náklady na odběr tepla činí cca 11 000 Kč ročně, plus DPH v zákonné výši.

Odvoz odpadu a zneškodnění odpadu, vznikající v předmětu nájmu ve smyslu zák. č. 541/2020 Sb. o odpadech, si zajistí Nájemce sám přímo u externích dodavatelů.
Realitní makléř:

Martin Palička
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 39 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop