Pronájem bytu 1+1, Hany Kvapilové, Opava

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou
Druh: byt 1+1
Typ: pronájem
Okres: Opava
Lokalita: Opava
Ulice: Hany Kvapilové
PENB: G
Aktualizace: 18.06.2024 08:37
Číslo zakázky: 00250
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 5
Patro: 1
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Nabízíme Vám k pronájmu krásný byt po rekonstrukci o dispozici 1+1 a celkové výměře 40 m2 v pěkném a žádaném prostředí Opavy část Předměstí. Bytová jednotka je po opravdu krásné rekonstrukci a bude pro vás nachystána k nastěhování téměř okamžitě.

V obytném pokoji je položena nová, kvalitní plovoucí podlaha, v kuchyni, koupelně je položena dlažba. Celá bytová jednotka je samozřejmě kompletně vymalovaná, uklizená a voňavá. Byt disponuje elektrickým podlahovým vytápěním.

Náklady na tento byt přijdou nového nájemníka na částku 10 000 Kč měsíčně plus zálohy na vodu ve výši 1 500 Kč. Elektřinu si nový nájemník navede u dodavatele na své jméno a může si tak sám určit výši měsíčních záloh dle svých skutečných potřeb. Před nastěhováním je potřeba počítat také s vratnou kaucí ve výši dvou měsíčních nájmů a s odměnou RK ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Těšíme se brzké shledání při prohlídce této velice zajímavé bytové jednotky.
Realitní makléř:

Zákaznická Linka
tel: 420800023033

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 28 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop